Cadworks
Stamatopoulos “Man for Himself”

Stamatopoulos “Man for Himself”

Σχεδιασμός & επίβλεψη εργασιών καταστήματος Stamatopoulos | ένας ιδιαίτερος χώρος για τον άνδρα | Ερμού & Παπαδημητρίου 1 Χαλκίδα |

Στο κατάστημα ανδρικής μόδας ”Stamatopoulos Man for Himself” στην Χαλκίδα, χρησιμοποιήσαμε μια εκδοχή κλασικού μινιμαλισμού. Ένας τολμηρός συνδυασμός  αυστηρών γραμμών και σχημάτων σε έναν ευέλικτο χώρο επέτρεψε σε κάθε λεπτομέρεια στο εσωτερικό να λειτουργεί αισθητικά και λειτουργικά.

Στο ισόγειο σχεδιάσαμε έναν χώρο για casual ντύσιμο, όπου τα έπιπλα, ο φωτισμός με τους μεγάλους κύβους στην οροφή, τα ράφια και οι καθρέφτες από χαλκό χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν μια λαμπερή, γοητευτική και κομψή ατμόσφαιρα.  Διαμορφώνεται ένα ανεπίσημο περιβάλλον για τον πωλητή και τον αγοραστή, που  θα μπορούσαν να χαλαρώσουν σε έναν άνετο χώρο. Πολλά από τα κομμάτια είναι ειδικά κατασκευασμένα για τον εκθεσιακό χώρο, συμπεριλαμβανομένων και  των επίπλων.

Στον πρώτο όροφο, αντιθέτως, βρίσκουμε έναν εκπληκτικό χώρο για επίσημο ανδρικό ένδυμα. Εδώ, το κλασικό στυλ με  τις αυστηρές γραμμές “αγκαλιάζει” τον πελάτη και τον κάνει να  νιώθει τον χώρο δικό του, έναν χώρο που θα απολαύσει για αρκετή ώρα. Τα έπιπλα με ειδική επεξεργασία πατίνας είναι  σχεδιασμένα και κατασκευασμένα μοναδικά για τον χώρο.

Η εξωτερική όψη σχεδιάστηκε εκ νέου δίνοντας μια αίσθηση κομψότητας και κλασικής  αρχιτεκτονικής ,καθώς οι μεγάλες καμάρες από χαλκό γοητεύουν και προσεγγίζουν τον πελάτη.

Η ιδέα ήταν να συνδυαστεί η μόδα με την αρχιτεκτονική και να γίνει ο εκθεσιακός χώρος πολύ άνετος και φιλόξενος για τους  πελάτες.

 

 

 

info:

Πελάτης: Σταματόπουλος Κων/νος

Εμβαδόν καταστήματος: 240 m2

Θέση: Χαλκίδα Ευβοίας

Κατάσταση: Ολοκληρωμένο

Graphic design : Faiyland Creative

Photos: Dimitris Tsinias